FÖRRA INLÄGGET      NÄSTA INLÄGG

Bebisgarderoben är nu fixad, mina jackor och kläder som för tillfället inte används är instoppade i en av garderoberna i Lovisas rum som annars står tom. Så nu har vi myrans kläder och en del tygblöjor, skötväskor mm på samma plats.

Jag har även fixat en ny sovplatslösning. Hittills har myran sovit mellan oss i sängen och det har känts lite trångt samt att Bacon har ett av sina promenadstråk där hon ligger så jag tog bort ena långsidan på spjälsängen som ännu inte används till något annat än att slänga våra kläder på och ställde den bredvid min sida av sängen. Hennes näste som vi byggt av filtar och handdukar är inte så snyggt men har funkat bra. Jennifer har dock kommit över ett riktigt babynäste som vi ska få och då kommer det att bli riktigt fint. Under de senaste två nätterna som hon har sovit där har hon dessutom sovit riktigt bra och nu har jag också vågat prova tygblöjor på natten med gott resultat. Första natten var vi lite oroliga för då hade hon sovit i stort sett hela dagen så då trodde vi att hon skulle vara vaken mer eller mindre hela natten men hon sov gott med två avbrott för amning och ett blöjbyte. Igår hade hon en väldigt lång vakenperiod mellan 17 och fram tills vi gick och la oss innan midnatt (med någon tupplur) så när vi närmade oss sängen var hon nog övertrött för då var hon otröstlig och kunde inte somna. Testade då att sätta henne i babyskyddet och där somnade hon mer eller mindre direkt och då kunde vi lyfta över henne till sängen där hon sen sov djupt ända till 5-tiden och efter blöjbyte och tutte somnade hon om igen för några timmar.

Igår tog vi en tripp till stan med bebis och hund. Behövde lämna Neas väska då det är mammavecka och då passade vi på att besöka stallet och verka hästen, storhandla på Ica Maxi, åka förbi Biltema och köpa tätningslist då det drar kallt från våra fönster samt en spegel till bilen så vi kan se myran i baksätet.

På kvällen var det dags för bad, senaste gången var hon inte på humör för det men denna gången njöt hon av det igen.

Vi har ju bara gett lillfinger till henne som tröst istället för napp när det inte varit läge för tutte men vi tänkte att vi skulle prova napp då hon söker tutte lite väl mycket ibland men det var ingen hit. Har provat vid några olika tillfällen men hon spottar ut den så hon kanske inte blir någon nappunge vilket vi kanske ska vara glada över.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *