FÖRRA INLÄGGET      NÄSTA INLÄGG

Idag har vi varit på föreläsning om amning och föräldraskap, de har äntligen kommit igång med några föreläsningar och kurser som ställdes in i samband med Corona. Nästa vecka har vi både en föreläsning i födande och smärtlindring samt kursen Föda i trygghet.

När vi ändå var i stan och jag hade en nyckel att lämna till en kollega så passade vi på att ta en fika med henne och Johan på hans uteplats, det var ju en perfekt dag för att sitta ute då vi haft 20 grader och sol. Så då har jag iallafall hälsat på Johan en gång innan myran anländer, får se om jag hinner med fler besök.

Vi har även hämtat ett fint, bättre begagnat babygym samt en påse blandade leksaker. Igår hämtade vi ut ett paket från svärmor med massa bebiskläder som hon fått av en vän. Stort tack till både henne och vännen, nu behöver vi inte fler kläder för den första tiden även om det är svårt att låta bli när man hittar nåt gulligt. Har dock inte köpt ett endaste nytt plagg själv.

Bacon fortsätter att uppskatta alla nya sängar vi tar hem till honom, han är tacksam. 😊

Mina medryttare är nu igång ordentligt så jag har inga måsten i stallet längre vilket känns skönt.

Förra veckan var jag förkyld och veckan innan dess fick jag ju kramp i magen för minsta lilla men senaste tiden har jag kunnat göra en hel del. Vi har bland annat städat upp ordentligt i förråden och även möblerat om lite så nu har vi en efter-bastu-lounge och katterna har en trivsammare yta att sova på om vi behöver stänga in dem nattetid.

Just det, har ju varit på MVC idag också och allt såg så fint ut. Jag följer kurvan och har bra värden och myran ligger fixerad långt ner som hon ska.

2 Kommentarer
  1. Bibbi Lundgren
    Bibbi Lundgren says:

    Säger som alltid, så trevligt att läsa när allt är bra med er. Men, så mycket föreläsningar det är nu mera. Hoppas det kommer till nytta, när verkligheten träder in. Helgkramar från ett höstlikt Fogdö. Båtupptagning i dag, så nu är det fritt fram för Gösen o Abborren. Kram, kram

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *