FÖRRA INLÄGGET      NÄSTA INLÄGG

Eller… ja, det vet man ju inte. Det kan vara 6 veckor kvar. Det kan vara 6 timmar. Ingen vet men vårt beräknade nedkomstdatum är ju den 19’e oktober och jag själv gissade på den 17’e så då tycker jag att den 18’e är en bra dag för att skriva ett inlägg på som säger att det är en månad kvar.

Här hemma så har vi haft lite av en mellanvecka. Sanna plockade på sig en förkylning och har snorat i 5-6 dagar och själv gjorde jag illa ryggen i fredags då jag arbetade extra på Frimis när ett företag skulle tas omhand. Inte blev ryggen bättre heller av att jag hade ett 15-timmarspass dagen efter på samma ställe följt av att gräset behövde klippas hemmavid på söndagen. Men efter ett par dagars vila så börjar även jag bli bättre och jag fick ju faktiskt hjälp av Sanna med gräsmattan så vi är inte sängliggande nån av oss eller nåt sånt.

Fler paket har landat i brevlådan de senaste dagarna. Sanna har fått en stor låda med omkring 20 tygblöjor & tillbehör till dessa, jag har erhållit en cirkelformad fotolampa som kommer vara till nytta för bebisfoton och utöver detta så vet vi att det finns ytterligare två paket på väg med bebisrelaterade saker men som inte ankommit ännu.

Vad gäller magen så var den väldigt aktiv förra veckan då den spände och expanderade. Den här veckan har den tagit det lite lugnare vilket sannolikt är bra för huden som omsluter den. Det är ju de sista veckorna som är mest slitsamma för kroppen och just bristningar är ju vanliga då. Än så länge har Sanna dock inte en enda bristning och man kan heller inte påstå att hon fått nån pigmentrand över naveln så vi håller tummarna. Inte för att det spelar nån direkt roll om man har en bristning eller tre efter en graviditet men slipper man dem så är det för många en bonus eftersom de brukar klia nåt överjävligt.

Nu när graviditeten börjar närma sig sitt slut så har vi påbörjat diverse små fotoprojekt som kommer avslutas några veckor efter att Krypet kommit ut. Blir nog spännade att se hur de blir och om vi lyckas. Ägnade annars gårdagen åt att lära mig ett nytt program där man kan “morpha” bilder med varandra. Alltså, att göra så att ett foto förvandlas till ett annat men på ett mycket roligare sätt än att bara tona in dem i varandra. Det krävs rätt mycket finlir och kunskaper för att få till det bra så jag är väldigt nöjd över att jag lyckades.

Nu väntar en lugn helg utan åtaganden och där vår enda plan är att försöka ta oss förbi affären Gahms i Slite då vi vet att de har ett sånt där kit för att göra en gipsavgjutning av en gravid mage. Självklart vill vi försöka få till en sådan då vi båda tycker att Sannas mage är enormt vacker just nu.

Men mer om detta i ett senare inlägg.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *