FÖRRA INLÄGGET      NÄSTA INLÄGG

Har verkligen tagit det lugnt nu och inte gjort många knop men försöker ändå röra på mig lite försiktigt och tar små promenader till brevlådan och runt på gården ibland. Räcker dock med dessa små rörelser för att jag ska få krampande mage. Känns som att huden dras isär och att Myran försöker trycka sig ut genom magen likt i Alienfilmerna. Vi tror ändå att det är en muskelbristning och att det gör ont för att hon trycker och att muskelfibrerna då dras isär. Ska fråga på MVC på tisdag.  Idag jobbar Totta i stan och på i kväll jobbar han extra på Frimis för en fest. På lördag ska han också jobba på Frimis med ett bröllop och då blir det ett långpass på 13 timmar. Jobbigt men kul och välbehövda extrapengar. Jag får bara se till att den lilla stannar i magen så jag ska ta det lugnt hemmavid men på lördag eftermiddag måste jag själv in till stan för att träffa mina nya medryttare så jag får visa dem var allt finns och hur saker funkar i stallet innan de får ta en första riktig ridtur på Jabba medan jag åker och handlar mm. Därefter åker jag tillbaka till stallet för att ta in och kvällsfodra hästarna och då får de också se hur det går till. Så jag hoppas verkligen att magen sköter sig på i morgon för sedan har jag inga flera måsten planerade men vill gärna få till en liten fikaträff med jobbet någon dag så de får se mig och magen en sista gång innan myran är ute.

 

Tygblöjor

Så dessa dagar när jag tar det lugnt så sitter jag mycket vid datorn och browsar tygblöjor mm. Förra veckan köpte jag två paket med begagnade tygblöjor, ett litet som jag fick i brevlådan samt ett stort som jag fick hämta ut på Coop i Slite. Igår råkade jag ropa till mig ännu ett stort paket samt två vattentäta påsar för förvaring av smutsblöjor som borde komma med posten nästa vecka om jag har tur. Sen får jag kolla igenom vad jag har och vad som kommer att kunna passa på den lilla från början och om jag behöver komplettera med fler. Kanske även kommer att ha för mycket av något så det blir till att sälja vidare själv. Det är en stor marknad så det mesta verkar ändå vara rätt lättsålt. Säljs blöjor fram och tillbaka hela dagarana i de tre FB-grupperna jag är med i.


Med lilla paketet fick jag även fyra frimärken på köpet då de glömt att stämpla dem. Win win! 🙂

 

 

Present

Kom ett annat paket i veckan, från min mor som varit och shoppat lite. Blandade kläder i olika storlekar så myran har lite att växa i också, en badhandduk och en söt termometer. Tusen tack!

 

Skötbordet

Svärmor ropade hem ett skötbord till oss för flera veckor sedan, det var lite för stort för att passa bra så vi skruvade isär, sågade och gjorde om det lite till en bättre storlek som passade perfekt bredvid toadörren på nedervåningen. Nu har jag äntligen fotat det också så ni kan få se hur det blev. Tack än en gång!

 

Bärsjal

Jag fick också tag på en bärsjal för 150 kr. Nypris brukar ligga på allt från 500 till 1000kr för just detta märke. Har sett vissa bärsjalar som kostar flera 1000. Ska kolla på ytterligare en sjal i annat material på lördag som jag får för 100 kr, kan ju vara bra att ha två. 🙂 Bärsjalar är ergonomiskt bra för både bäraren och babyn samt att det ger en större närhet och trygghet än vanliga selar och bärstolar. I videon nedan kan ni se hur man kan knyta en bärsjal samt hur man INTE gör.

En del grejor har också börjat ankomma via postorder som vi beställde för ett par veckor sedan. Det första paketet var denna väldigt praktiska ryggsäck med massor av bra fack för babygrejor och med några enkla handgrepp så kan den förvandlas till en portabel babysäng. Mycket enklare att ta med sig på äventyr än en stor resesäng. Inom de närmaste 2-3 veckorna kommer fler saker landa i brevlådan så vi lär väl lägga ut bilder på dessa också när det lider.

1 svara
  1. Birgitta
    Birgitta says:

    Härligt att få följa era förberedelser. Underbart kul film. Tur att en av er i alla fall har stenkoll på hur sjalen ska knytas, hi,hi,hi.

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *