FÖRRA INLÄGGET      NÄSTA INLÄGG

Då det snart är dags för en liten bebis så vore det skönt att inte behöva tänka på stallsysslor och jag kommer heller inte kunna rida på ett tag. Därför har jag lagt ut annons på ännu en medryttare till Jabba. Har 8 intresserade i nuläget och denna vecka har 4 av dem fått komma och provrida Jabba. Det har gått bra och samtliga är fortfarande intresserade men jag tror att jag redan nu har hittat vad jag söker. Isåfall återstår bara att kontakta dem (mor och dotter) med ett glatt besked samt kontakta de övriga med ett trist besked. Känns lite jobbigt då det ändå kändes bra med alla jag träffat och de övriga är säkert också bra men jag kan ju tyvärr inte låta alla bli medryttare. Kul dock att intresset är så stort.

I veckan har vi även haft en fotosession med vår “egna” fotograf Kristoffer där jag bland annat fått sitta i ett vattenfall (vattentrappa) i Lummelunda. Kallt som sjutton och det blev lite rörelseoskärpa i bilderna men vi fick till flera bra ändå. Även Totta har fotat mig en del med sin gamla kamera, det gäller att passa på nu då vi inte vet när den lilla myran tänkt titta ut.

Kolla gärna i vårt fotogalleri för att se hur några av bilderna blev

Nu börjar det kännas att vi kommer in på upploppet, både fysiskt och mentalt. Sover inte lika bra, eller snarare har svårare att somna då det känns lite obekvämt och gör ont i magen hur jag än ligger men när jag väl somnat sover jag ändå rätt bra men vaknar inte lika pigg som tidigare i graviditeten. I stallet senast kände jag för första gången att det var jobbigt att mocka då jag fick ont i en punkt på magen, tror att jag drog på mig en muskelbristning då jag får ont där så fort magen spänns (vid lyft/ förflyttning) så jag får nog ta det väldigt lugnt nu så det inte blir värre. Är dock svårt att ta sig i och ur sängen utan att spänna magen. Jag får nog inse att det är färdigmockat för min del och be medryttare och hagkompisar att göra det istället eller skicka ut min man. Packa lite hö borde jag ännu kunna göra men det får bli senare i veckan så hinner vila magen några dagar.

Är lite missnöjd med MVC just nu då mina tider har ändrats utan att de sagt till om det så i tisdags åkte jag till Slite då jag hade tid kl.11 men där visade det sig att min tid var flyttad till nästa tisdag. Tanken är att det ska vara två veckor mellan besöken men nu har det alltså blivit en till tre veckor emellan och jag har inte en och samma barnmorska. Nästa tid är det en ny som jag inte träffat förut och kanske kommer min gamla som jag hade i början tillbaka till de två sista träffarna. Men det beror ju också på myran som sagt.

Annars så fördriver vi tiden genom att försöka må så bra som möjligt och göra roliga saker tillsammans. Exempelvis fick “Projekt Oasen” en uppdatering förra helgen på så sätt att vi rensade, klippte och sågade bort den växtlighet och annat som fanns i hålet. Sen krattade vi bort allt skräp och lade en nyinköpt presenning på botten så att vattnet inte ska försvinna så fort framledes och avslutade med att montera tillbaka staketet där det ska vara. Vår tanke är även att senare bygga en liten bro bortom själva dammen som vi kan gå på för att komma till andra sidan samt gräva ur diket som vattnet ankommer via och göra ett par små porlande vattenfall där istället. Veckans etapper var viktiga att få på plats innan höstregnen kommer men det övriga kan vänta till våren tänker vi.

(Klicka på bilderna för att se dem i större versioner)
1 svara
  1. Bibbi
    Bibbi says:

    Vad trevligt att läsa att allt rullar på som det ska.Fina foton som vanligt. Tänk att snart får jag/ vi vårt 5:e barnbarn. Ska bli så fantastiskt.Var rädda om er nu den sista tiden. Kramar från ett regnigt Strängnäs.

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *