FÖRRA INLÄGGET      NÄSTA INLÄGG

Som gravid finns det flera erbjudanden och gratisprylar att få om man tecknar medlemskap på olika ställen (också gratis).

Babyboxar med olika innehåll finns att få från Babyproffsen, Lloyds apotek och Libero. Apotek Hjärtat hade en box fram till juni i år som jag tyvärr aldrig hann få och Apoteket delar ut en skötbädd/väska med produktprover men just nu (troligtvis pga Corona) är den slut i lagret så jag hoppas den hinner komma tillbaka.

Från Semper kan man få en vällingburk och tidningen “Vi föräldrar” ger ut ett nummer av tidningen tillsammans med en barnbok, babystrumpor och erbjudanden.

Semperburken och boxen från Babyproffsen fick jag hem för ett par veckor sedan och idag kunde jag hämta ut Liberoboxen, passade även på att hämta ut ett gratis paket blöjor från Pampers. Nu väntar jag bara på “Vi föräldrar”. Från Lloyds Apotek kan jag bara hämta när vi är på fastlandet om vi tar oss dit nåt i höst för vi har inte dem här på ön.

Annars är det väldigt härligt med ledighet och att bara få vara. Kan gå här hemma och pyssla i min egen takt och det är ok att vara lite lat. Har ännu inga större krämpor men kan få lite magont ibland och har svårare att hitta bekväma sitt- och ligg-ställningar i soffan och sängen. Har även vaknat och fått sendrag i benet två gånger vilket jag aldrig haft förut.

Härom dagen tyckte vi att det var dags att försöka få några trevliga gravidbilder på mig så vi tog den gamla halvkrassliga kameran och åkte till raukberget i Slite. Tyvärr lite regn i luften så det magiska kvällsljuset infann sig inte riktigt men vi fick några trevliga bilder ändå.

 

1 svara
  1. Bibbi
    Bibbi says:

    Nu finns det ju inte någon knapp på att gilla. Men jag gillar också inlägget.Må så gott nu de sista veckorna. Kramar

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *