FÖRRA INLÄGGET      NÄSTA INLÄGG

Veckan som var blev inte som den brukar. En vecka som i vanliga fall är full av folk på Visbys gator och mängder med gratisprylar, mat och dryck. Vi brukar jobba extra med att servera snittar, bubbel och annat på olika mingel men i år blev det inte så. Däremot blev vi själva faktiskt bjudna på ett mingel där vi under Almedalsveckan och framförallt Medeltidsveckan brukar jobba. Trevligt mingel i Frimis mysiga (och magnifika) trädgård. Det bjöds på försmak av sommarens meny och fri dryck. Gott om plats för att undvika smittspridning. Det var trevligt att få klä upp sig lite för första gången sen både Coronapandemin och graviditeten.

  

Sedan har vi hjälpt våra gravida vänner Peter och Jennifer att flytta. Tre karlar fick bära möbler medan vi två tjockisar fick bära lätt, packa och packa upp. Hela dagen tog det. Dagen efter kanske jag borde ha tagit det lite lugnt men då behövde gräset klippas så jag och Totta delade på det arbetet och tog hälften var. Tar över två timmar att klippa hela gräsmattan.

Denna vecka ska vi hjälpa till med en väns filminspelning och även spela varsin liten roll. Det blir en kortfilm på ca 30 min. Då Totta ska vara med mer än jag och varje dag denna vecka så kommer han sova i stan till på fredag, då kan han jobba all övrig tid också. Själv hjälper jag till imorgon hela dagen, får ledig dag hemma på onsdag, spelar in mina scener på torsdag och ska sen jobba lite innan jag får en till ledig dag på fredag. Dygnsjobb idag och på lördag.

Myran är nu lång som en linjal och väger som ett större salladshuvud. Hon rör sig mycket och sparkarna börjar bli lite mer kraftfulla. Jag har ingen svullnad i ben och fötter och känner inte av någon foglossning ännu. Sammandragningarna är som mest när jag promenerar. 9 jobbdygn kvar utspridda på 5 veckor innan jag går på semester och då är jag ledig fram till förlossningen.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *