FÖRRA INLÄGGET      NÄSTA INLÄGG

Alla som känner oss vet om att vi alltid haft foto som gemensamt intresse. Det är en hobby där vi arbetar bra tillsammans och där vi numera är såpass samspelta att vi förvånansvärt ofta får till riktigt fina kort. Visst, ibland gör vi som de flesta andra och bara drar upp mobiltelefonen och förevigar när nåt intressant finns framför våra ögon men då och då ägnar vi oss åt mer seriösa fotosessioner där vi lägger manken till att försöka få till någonting snyggt.

Denna graviditet är inget undantag. Snarare tvärt om. Vad kan vara snyggare än att fotografera en vacker gravid kvinna och göra sitt yttersta för att hennes skönhet ska fastna på bild?

Därför har kameran vid tillfällen gått ganska varm under den här våren och försommaren och nu när vi samlat på oss en del fina verk så har vi också publicerat våra favoriter (samt en del andra som vi tycker är roliga) här på sajten.

Så kika in under FOTON så finns där nu betydligt fler bilder än bara våra dokumentärfoton på hur Sannas mage växer.

2 Kommentarer
  1. Birgitta Salonen
    Birgitta Salonen says:

    Fina bilder. Man får lite flashbacks hur stolt man var över den växande magen. Härligt att du nu får uppleva det Sanna. Lite kul bara att någon tog ut mina gravidbilder, med Sanna i magen, ur fotoalbumet, för att de var för avklädda. Undrar vem det var? Hi, hi.

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *