FÖRRA INLÄGGET      NÄSTA INLÄGG

Ja nu har jag börjat få sammandragningar, jag tror det i alla fall. Det som känns som att myran står på alla fyra och trycker ut magen. En annan liknelse är känslan när man ätit alldeles för mycket och magen är sprängfylld. Nu händer detta fast jag samtidigt kan vara hungrig, väldigt knepigt.

Nu känns det som att magen växer mycket. Tittar jag ner på den tycker jag inte att den ser så stor ut och tänker att det kanske inte syns så tydligt ändå men ser man från sidan är det väldigt tydligt. Nu har fler vågat fråga rakt ut och kollegerna på jobbet hajar till varje gång de ser mig över hur fort den växer. Nu känner jag av magen mer också och den kan redan vara lite i vägen. Är för övrigt dags att köpa nya BH’s, de små kamraterna är inte så små längre.

Igår var vi till MVC för kontroll. Vi fick åka in till Visby då min barnmorska i Slite var sjukskriven. Det gick bra och allt såg fint ut. Hjärtat pickar på med jämna slag och värdena ser bra ut. Har gått upp 1 kg sen förra besöket för en månad sen. Tror jag har gått upp 3-4kg allt som allt.

Sen vill jag passa på att välkomna alla nya följare på denna sidan. Kul att ni är med! Är det något speciellt ni vill att jag skriver om eller som ni undrar över? Kommentera, fråga eller kom med tips, allt uppskattas. Kram

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *