FÖRRA INLÄGGET      NÄSTA INLÄGG

En härlig sommarvecka har vi haft med bad och sol. Men med värmen kom också algerna rekordtidigt i havet.

I onsdags var vi på “vår” strand i Ardre, då hade algerna ännu inte kommit och det var skönt i vattnet så då gick det lätt att doppa sig. Vi lekte med Kinza i vattnet, kastade boll som hon fick fånga. På stranden får hon ligga under en blöt handduk och då håller hon sig sval trots gassande sol.

Idag chansade vi på att göra ett besök till Norsta Auren på Fårö istället. 20 min promenad genom skogen för att nå stranden sen ytterligare en kvart innan vi hittade en bra plats och just där var det klart vatten så vi hade tur och kunde svalka oss efter vår promenad. När vi skulle hem hamnade vi lite innan den stigen vi kom dit på så promenaden till bilen tog den dubbla tiden genom snårig skog på höga sandaler med skavsår som följd.

Till stranden har vi alltid med nåt att äta och dricka och korsord som vi kan ligga och lösa i solen men jag måste nu gräva en liten grop för magen.

Myran verkar må bra och sparkar vilt emellanåt. Har även sista dagarna känt hur det spänner extra i magen, nästan som att hon skulle ta spjärn mot ryggraden och pressa utåt.                    Men ännu går allt väldigt lätt. Har inga krämpor eller andra besvär. Känner mig inte lika lätt som förr förstås men det är ju inte så konstigt.

 

2 Kommentarer
 1. Bibbi Lundgren
  Bibbi Lundgren says:

  Vad härligt ni har det med bad o sol. Så trevligt att få vara med på er resa. Saknar er alla som bara den. Skönt även att du Sanna mår bra. Kramar om!

  Svara
 2. Birgitta Salonen
  Birgitta Salonen says:

  Mysigt att ni njuter av sommaren. Och så härligt att lilla myran tycks trivas i sin lilla grotta och inte ställer till med några besvär. Själv har jag badat i stort sett varje dag den gångna veckan och tagit min första cykeltur runt sjön. /Kram

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *