FÖRRA INLÄGGET      NÄSTA INLÄGG

Här på ön, liksom på de flesta ställen i landet, har sommaren gjort en comeback de senaste dagarna och eftersom vi båda är stora fans av sol och värme så har vi använt oss av de fina dagarna istället för att beklaga oss över värmen.

Vi har bland annat hunnit med ett besök på vår favoritbadstrand och där spenderat dagen tillsammans med ett gotländskt par som vi lärt känna via nätet. De är förvisso ca 10 år äldre än oss men väl så trevliga att prata med och det var kul att äntligen ses efter att vi gått om varandra nästan hela sommaren.

Efter avslutat badande så gick vi sen upp i skogen och plockade nästan 3 liter blåbär på under en timme. Med blåa fingrar tog vi sen ett snabbt dopp i havet igen, gick mot parkeringen och passerade tältet som vännerna skulle sova i under natten där vi tackade för den trevliga dagen och begav oss hemåt, väl medvetna om att det kanske var det sista besöket vi gör till Ardre det här året och att nästa gång vi besöker stället har vi sannolikt en liten dotter med oss som är 8-9 månader gammal.

Vi har också hunnit med vårt första besök på Smöjen som är ett gammalt nedlagt kalkbrott som ligger alldeles intill havet en bit norr om Slite. Där finns flertalet olika brott att bada i och även en helt ok sandstrand att ta ett havsdopp i. Vi hade med oss både hunden och Linnea och när vi väl begav oss hemåt så hade vi hunnit testa två av brotten och även doppat oss i havet tillsammans. Vi kommer sannolikt åka hit många gånger i framtiden. Trevligt ställe med lagom många besökare.

Allting har dock inte handlat om att bada utan jag har fokuserat en hel del på arbete också. Bland annat har jag varit delaktig i att livesända världens första digitala tornerspel. En uppgift vi faktiskt lyckades över förväntan med. Medeltidsveckan var mycket nöjda över vår insats och det känns kul att för all framtid kunna hävda att man minsann var FÖRST.

Sen har jag också lagt ner en hel del arbete för att bli av med de två uppgifter jag fortfarande har kvar på mitt gamla jobb. Därefter verkar det tunnsått med nya uppdrag så jag har planer på att lägga en hel del arbete på att skapa några egna saker för mobiltelefoner istället som sen kan ticka in pengar av sig själva under de magra månaderna som finns kvar innan världen åter blir normal. Varför inte liksom? Min app RummyFight som nu har funnits i över 8 år rullar fortfarande på och ger oss guldkant på tillvaron. Kan jag lyckas lika väl med 2-3 appar till så blir det trippel guldkant är vår tanke. Hellre skapa sin egen framtid än att sitta stilla och vänta på att nån annan ska göra det åt en. Programmera är jag ju BRA på.

Vad gäller det lilla krypet i Sannas mage så sköter hon sig fortfarande bra. Hon är synnerligen aktiv där inne och det är inga som helst problem att se rörelserna på utsidan av magen numera. Härom dagen lade jag också örat mot magen och lyckades tydligt höra bebisens hjärtslag och då blir det ju ännu mer påtagligt vad som är på gång. Hon finns där inne… bara nån centimeter under ytan. Ganska coolt faktiskt.

Sanna är nu inne i vecka 31 vilket innebär att det är mindre än tvåsiffrigt antal veckor kvar tills beräknad nedkomst. Så fort som veckorna gått den här sommaren så lär det bara kännas som 2-3 veckor tills hon är ute och vi får träffa henne på riktigt.

Det ska VERKLIGEN bli intressant.
Ser otroligt mycket fram emot att träffa vår lilla dotter.

Låt oss hoppas att de veckor som är kvar går lika friktionsfritt som de första 31 för då har Sanna verkligen haft en drömgraviditet.
Hon är duktig på att vara gravid. Jag är stolt över henne.

Den här veckan har hon dessutom lärt sig att magen numera sticker ut och därmed fångar solen lite mer än tidigare. Läge för mer solskydd alltså fastän sommaren är på väg att ta slut.

1 svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *