FÖRRA INLÄGGET      NÄSTA INLÄGG

Nu är vi inne i vecka 20 och idag var jag på MVC för vanlig koll. Fick frågan om jag känt några sparkar eller rörelser och svarade att jag inte känt något än. Men allt såg bra ut så hon trodde att det skulle kännas när som helst nu men det är ju olika för alla.

När jag kommit hem la jag mig på soffan och la händerna på magen som jag gör ibland för att känna efter och tyckte då att det bubblade till under handen men tänkte att det kunde ju ha varit vad som helst. Men när det hänt tre gånger på rad så förstod jag att det var en liten spark jag känt. Häftigt! Nu har vi kontakt.

Idag blev också dagen vi gick ut offentligt (på facebook) med denna lilla film.

1 svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *