FÖRRA INLÄGGET      NÄSTA INLÄGG

Idag var vi på MVC för att lämna blodprov och kolla värdena då Sanna bland annat hade lite låga järnvärden senast och man ville kolla om de förbättrats efter att hon börjat äta järntabletter – Det hade de. Nu såg de nästan bra ut. Sen fick hon ställa sig på vågen som visade 58 kilo med kläder på vilket är i stort sett samma vikt som senast så där hade inget hänt direkt.

Och sen fick vi chansen att lyssna på krypets hjärtljud. Lite nervös var man ju allt eftersom man ju inte VET om det finns några så det var en skön känsla att få lyssna till den lille. Första ljuden vi hört ifrån den ju och det är ju stort.
På fredag kommer vi få se den också. Då är det dags för ultraljudet.

3 Kommentarer
  • Sanna
   Sanna says:

   Ja jag är inte säker på att det är en människa förrän jag ser den. Kan vara en sån där mal vi har i akvariet också, de brukar sprattla till på samma sätt.

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *