FÖRRA INLÄGGET      NÄSTA INLÄGG

Blir inte riktigt klok på min mage. Flera dagar utan ont sen plötsligt fick jag kramp igen. Vi unnade oss pizza igår, är inte så bra om man har magkatarr. Så jag blev straffad. Magkatarr är för övrigt vanligt när man är gravid så det är väl så. Får väl vara snällare mot magen helt enkelt.

Har berättat för min chef nu, mest för att jag kommer att behöva vara ledig direkt efter semestern så de kan planera då det vore bra om vår sommarvikarie kan fortsätta efter sommaren. Sen tror jag att jag ska försöka komma tillbaka till våren och jobba nåt pass i veckan eller så. Det var Totta som tipsade om det då det faktiskt kan vara skönt att få komma hemifrån och få göra något annat efter ett halvår. Men allt kan ännu hända så ska inte planera för mycket redan nu. Nästa vecka går vi in i vecka 12 och det är då kroppen checkar av ifall allt är som det ska så klarar vi oss igenom den veckan så kan vi nog pusta ut lite grann iaf och då är det även dags att berätta för våra närmaste. Hade gärna gjort det live men det är tyvärr svårt i dessa tider så vi får komma på nåt kul sätt. Det är ju inte den bästa tiden att vara gravid i men det kunde vi ju inte veta då. Jag har hoppet uppe och tror att vi ska klara denna krisen. Våren är här och katterna är glada att de äntligen får vara ute så jag gläds över det.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *