FÖRRA INLÄGGET      NÄSTA INLÄGG

Ja, vi vet att tajmingen inte är optimal med corona och allt men när vi satte igång denna process så hade vi inte en tanke på att det skulle dyka upp en pandemi mitt uppe i allting som skulle strula till allt men oavsett denna så fortsätter vi vår resa för hur skulle det se ut om vi skulle avbryta den nu när vi så länge längtat efter den. Come what may, som man brukar säga. Det som händer, det händer liksom. Aldrig i hela livet att vi skulle avbryta pga rädslan inför det framtida. Inte nu när vi längtat så länge,

Jag är lättad över att Sannas resa till så stor del följer mallen. Visst, hon har problem med magbesvär, visst hon har problem med vad hon äter men i det stora hela så har de första 10 veckorna följt mallen för hur det brukar vara och jag är övertygad att hon kommer fortsätta resan på samma sätt.

Hon är liksom född till detta.
Och jag är så stolt över henne.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *