FÖRRA INLÄGGET      NÄSTA INLÄGG

Otroligt vad tiden går fort egentligen. Dagarna bara springer förbi och i morgon går vi in i vecka 10. Alltså, tvåsiffrigt. En fjärdedel av hela graviditeten är redan avklarad. Jösses! Det känns som att det var alldeles härom dagen som vi gick in i vecka sju.

Och jag tycker faktiskt att det syns på Sanna redan nu att hon är med barn. Jag vet vad jag ska titta efter och jag kan därför se de förändringar som redan skett. Framför allt är det nånting runt höfterna som blivit annorlunda. Jag kan inte påstå att hon blivit bredare men det har blivit en annan form upp mot magen och jag tror att andra skulle kunna se det också, om de vet vad de ska titta efter.

Lite spännande faktiskt. Vem blir först att outa oss? 🙂

Jo, en grej till. Vi har ändrat en sak här på sajten så nu kan ni skriva kommentarer utan att först behöva gå igenom omaket att registrera er. Bara att skriva alltså.

Så vem blir först med det då?

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *