FÖRRA INLÄGGET      NÄSTA INLÄGG

Någon dag efter mitt senaste inlägg kräktes jag upp min frukost två dagar på raken. Den tredje dagen tvingade jag mig själv att kräkas innan frukost men sedan dess har det lugnat sig så jag tror att den perioden är över. När jag mår lite illa ser jag till att äta något och då går det över så jag har börjat småäta lite men ser därför också till att de stora målen inte är så stora. Har även fått lite mer energi så att jag kan vara mer som vanligt men jag har trötthetsdippar och känner mig ofta frusen.

Magen känns större men det är svårt att veta om jag är svullen, om jag ätit för mycket och rört mig för lite eller om den faktiskt börjat växa. Är väl en blandning av allt kan jag tro.

Det är mycket jag måste tänka på nu. Får inte längre äta eller dricka vad som helst och jag har fått sluta mocka katternas låda eftersom de kan bära på parasiten Toxoplasma. Det innebär ju också att jag inte får pussa på katterna längre vilket är väldigt svårt. Det är nåt jag gör automatiskt nästan varje gång jag lyfter upp dem men jag kämpar.

Nu väntar jag bara på att få berätta för våra nära och kära. Känns lite som att vi håller oss undan just nu fast det gör ju alla andra också i och med Corona så det är nog ingen som reagerat på det.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *