FÖRRA INLÄGGET      NÄSTA INLÄGG

Jag har inte kräkts något mer men är lätt illamående hela dagarna vilket är rätt irriterande. Jobbade ett dygnspass till dagen efter jag kräkts och det gick bra men sen har jag varit ledig och jobbar igen först på fredag. Vill helst inte göra någonting men har märkt att illamåendet lättar när jag faktiskt gör något. I söndags var jag, Totta och Kinza ute och jobbade i skogen. Vi har ett litet vattenhål där men det växer mycket sly, står och ligger döda träd mm så vi har bestämt att röja upp och göra det till en oas. Så vi har sågat, klippt, krattat och lagt pinnar på hög. Det är en ordentlig skillnad redan nu efter en dag och under tiden jag jobbade mådde jag bra. Men det gäller att komma igång för kroppen har verkligen ingen lust först. Igår tog jag en långpromenad med Kinza på 1,5 timme vilket jag också mådde bättre av. Tyvärr orkar man ju inte hålla igång hela dagarna.

Det går ju an att må blä när man är hemma och ledig och kan ta dagen som den kommer men jag oroar mig lite över jobbet.

Nu ska jag försöka göra nåt vettigt av den här dagen och inte låta illamåendet ta över.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *