FÖRRA INLÄGGET      NÄSTA INLÄGG

Idag kräktes jag för första gången. Var på jobbet dessutom. Mådde som vanligt lite illa när jag gick upp men det brukar lätta med lite mat i magen så jag åt några skedar yoghurt och några tuggor banan nästan direkt innan jag fortsatte med morgonsysslorna. Men illamåendet lättade inte så jag åt en knäckemacka också. En kvart innan jag skulle bli avlöst av min kollega så kom det upp igen. Kändes dock lite bättre sen och jag kunde äta resten av min frukost utan problem.

Skulle åka och handla men kände mig inte helt säker så blev sittande i bilen en stund i väntan på att det skulle kännas lite bättre. Vem vill kräkas inne på affären? Gick dock bra och jag kunde både handla och sen åka till stallet och göra mina sysslor innan jag åkte hem.

Men det tar på krafterna och jag är tröttare än normalt.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *