FÖRRA INLÄGGET      NÄSTA INLÄGG

Blev ett lugnare slut på förra veckan då filmandet blev klart redan på fredagen så både lördag och söndag fick vi spendera ihop. På lördagen åkte både vi och tjejerna på en loppisrunda i Gothem där de hade sockenloppis. Hittade dock bara några bebiskläder och en gympåse till Lovisa. Avslutade rundan med mjukglass i Slite.

På söndagen åkte jag och Totta till Ardre för lite sol och bad samt blåbärsplockning men vi kom iväg lite sent så när vi var framme kom molnen och skymde solen så det blev ett kort besök på stranden. Vi begav oss istället ut i blåbärsskogen och fyllde varsin enlitershink.

Denna vecka har vi äntligen fått gräset klippt och jag har plockat ytterligare en liter hallon. Har satt ihop spjälsängen och det tog inte många minuter förrän Bacon hittade dit. Nu är det en favoritsovplats för bägge katterna, undrar vad de säger när det kommer en bebis som snor alla trevliga nya sovplatser.

Har velat ha en helkroppskudde en tid då jag alltid sover med en kudde mellan knäna och då även magen skulle behöva stöttas men de billigaste jag kunde hitta kostade 600kr. I måndags när jag läste veckans reklamblad så hade de extrapris på just en sådan på Rusta så efter senaste jobbdygnet blev det ett kuddköp och än så länge är jag nöjd. Sover gott både på sida och på rygg med den runt mig.

Annars är det ju medeltidsveckan och då den fysiska veckan är inställd så har de en digital vecka istället. Livestream dygnet runt via youtube och zoom-kanaler där man kan besöka Bistra haren och Kapitelhusgården samt även marknaden. Finns även digitala kurser och auktioner på Tradera. Nu är de halvvägs genom veckan och jag måste säga att de lyckats riktigt bra. Alla programledare, artister och gäster gör sig så bra framför kameran, som att de aldrig gjort annat. Tekniken funkar förvånansvärt väl och de har fått ihop ett riktigt trevligt program. Nu kan man ta del av mer än vad man brukar en vanlig medeltisdvecka. Lite som att ha backstagebiljett. Samt att de som inte brukar vara här kan vara med och uppleva medeltidsveckan så jag hoppas verkligen att folk tar den här chansen. På fredag ska vi få lite fysisk medeltid då vi är 9 pers från filmcrew’et som ska äta middag på Frimis/Bistra Haren så då åker medeltidskläderna på och vi får se, lukta, känna, smaka och höra lite medeltid.

 

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *