FÖRRA INLÄGGET      NÄSTA INLÄGG

I lördags var vi på en loppisrunda på landet. Inte alls så mycket folk som i stan. Hittade flera fynd till lilla myran. Visserligen hade vi redan ett babyskydd men detta hade ett inlägg för de riktigt små samt “Klicketiklick”-pryl så man kan sätta barnstolen direkt på plats utan att fippla med bälte. Sen har vi ju faktiskt två bilar. 😜

Sen blev det en badbalja, en skötväska och Bamsefigurer till barnvagnen.

Har nu även tvättat och avhårat barnvagn och sånt och kattsäkrat allt så de små hårbollarna inte ligger och hårar ner för de uppskattar både barnvagn och babyskydd som sovplatser.

I veckan hann vi även med ett besök till stranden och blåbärsskogen. Fanns mycket blåbär och vi plockade våra två enlitershinkar fulla på bara ett par kvadratmeter medan Kinza gick intill och plockade blåbär lika bra som vi men hon åt upp sina annars hade vi nog fått en liter till. Det mesta av bären är nu i frysen men några kom till användning då vi gjorde tårta till Nea som fyller 15 år idag. Vi firade henne dock i söndags då hon är hemma hos sin mamma nu.

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *