FÖRRA INLÄGGET      NÄSTA INLÄGG

Idag köpte vi gravtest och en pillerburk “Gravid”. Hade blivit chockad om testet visat negativt.

Det var utan tvekan positivt, två tydliga streck. Testet är ju inte 100% säkert men hallå… klart jag är gravid.

Känns det annorlunda nu? Är det mer verkligt? Ja kanske lite men jag har väntat på det här så länge, fantiserat och drömt om det att det liksom är svårt att fatta att det verkligen händer nu. Har nog inte riktigt förstått att det är början på VÅR bebis i min mage. Det är för stort, som rymden. Men det är spännande och jag ser fram emot det vi har framför oss. Nu hoppas jag bara att illamåendet inte blir värre eller iaf inte långvarigt.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *