Det börjar bli riktigt knepigt för Sanna att dra in magen numera när hon inte vill att den ska synas. Fram tills nyss så har hon kunnat dölja graviditeten rätt lätt men de senaste dagarna har magen sagt poff och blivit mycket hårdare än tidigare så nu är det bylsiga tröjor som gäller. Även om det inte syns så jättetydligt på våra graviditetsbilder här på sajten så är det en helt annan sak hur det ser ut i verkligheten när hon slappnar av och vinkeln inte är helt från sidan eller framifrån.

Under kortare stunder klarar hon fortfarande av att hålla inne den såsom härom dagen när hon mannekängade kläder för butiken Olars Ulla. Jag tycker inte det går att se nånting putande alls oavsett vad hon hade på sig.

Olars Ulla

Först ut på catwalken idag är Olars Ulla som visar upp sitt fina sortiment från Visbys gränder och gator!Ser du något du gillar? Passa på att shoppa i helgen, då har du nämligen 20% på hela sortimentet 👗😃

Publicerat av Visby Centrum Torsdag 7 maj 2020

Så varför vill vi fortfarande dölja magen då?
Jo för än så länge har vi inte berättat för Lovisa och Linnea. Vi var ruskigt nära att göra det på min födelsedag då vi alla var närvarande men det perfekta ögonblicket infann sig inte riktigt så vi “missade” möjligheten.

Nu vankas en barnfri vecka då Sanna kan slappna av sin mage hemmavid men vid nästa tillfälle ungarna är här så blir det nog ofrånkomligt att de ser det själva. Tror dock de redan misstänker nåt. Linnea pratar mycket om bebisar och jag såg Lovisa titta flera gånger väldigt noga på Sannas mage när hon var här senast.

Så jag tror knappast det kommer komma som en överraskning för dem när vi väl inviger dem i äventyret.

För allvarligt talat, det här går banne mig inte att dölja såvärst mycket längre.

För egen del så tycker jag att hon aldrig varit vackrare än nu.

3 Kommentarer
 1. Sanna
  Sanna says:

  Kan ju tilläggas att jag trycker ut magen på den bilden men håller jag in den är det ändå lite som putar ut mer än vanligt. I avslappnat läge ser det ut som att jag unnat mig lite mer fikaröd under de senaste månaderna.

  Svara
 2. Malin Löfgren Norrby
  Malin Löfgren Norrby says:

  Grattis Susanna och Totta! 🙂
  Jag hade mina aningar när du provade kläder, men ville självklart inte fråga rakt ut.
  Var dock orolig att jag utsatte dig för lite väl mycket stress. 🙁
  Ni har en spännande resa framför er, och behöver du tips och råd angående graviditeten så är det bara att fråga. Lite minns jag ännu iaf. 🙂

  Svara
  • Sanna
   Sanna says:

   Haha, här tror man att det inte syns men både Elin och en arbetskamrat hade sina aningar innan jag berättade för dem.
   Såå stressigt var det inte, lite ska den klara.
   Tack! Hittills har allt gått oförskämt smidigt och lätt.

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *