Skönt att ha lite mer energi igen men några kvällar har jag haft magkatarr-liknande besvär. Får krampaktigt ont i magen och det sker oftast efter kvällsmaten. Trodde att det kanske var att jag började bli känslig för Laktos eller Gluten men jag äter ofta bröd till frukost och äter jag makaroner till lunch funkar det också bra. Yogurt eller fil, och andra mjölkprodukter äter jag varje dag utan att reagera. Det är just kvällsmaten. Får prova mig fram.

Totta har tagit över vedansvaret. Jag hjälper ibland till att såga och fixa i skogen men han hämtar in ved och är den som sköter eldningen nu så att jag inte ska få i mig rök och det är oftast han som föreslår att jag ska lägga mig och vila en stund på dagarna. Han fixar även mat allt oftare utöver allt annat som han redan gjorde sen tidigare. Nästan så att jag är lite bortskämd.

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *