I morse gick jag av mitt sista jobbpass på länge. Nu har jag semester till 28 sep sen hoppas jag på graviditetspenning någon vecka innan det blir föräldrapenning.

Provade på att åka lite häst idag och det går fortfarande bra. Skrittur i skogen, är ändå inge skönt att trava nu och pga värmen var nog Jabba nöjd med att inte behöva springa.

I torsdags från att jag vaknade 16.15 fram till 12 ungefär hade jag återkommande kramper i magen. Var som vanliga sammandragningar först där magen spänns men sen värkte det och det skedde regelbundet med bara någon minut till några minuter emellan. Jag gissar på att det var förvärkar och en del kan få det i det här läget utan att det är någon fara. Har inte haft något ont sedan dess iaf. Men dagen efter blev jag akut illamående inne på Willys, var skitnära att behöva kräkas men tack och lov lugnade det ned sig. Förra veckan hände det också när jag var hemma och vi strax skulle äta middag och då kräktes jag, men läste att man kunde må lite illa nu också. Är ju mycket som händer i magen så det är klart man kan bli lite illamående.

I fredags var vi ju som bestämt på middag i Frimis vackra trädgård. Dagen till ära fick Kinza följa med och jag hade några dagar innan knåpat ihop en utstyrsel till henne. Hon var så duktig och skötte sig så bra. Låg mest vid min sida och fick smaka lite gott emellanåt, hade även med morotsslantar till henne som jag kunde muta med. Var 1-3 andra hundar där och hon skäller gärna på andra hundar men mutar man med något gott så glömmer hon bort dem. Var en trevlig kväll och vi fick oss lite meddeltidskänsla utöver livesändningen som vi nästan haft igång hela dagarna. Vi konstaterade tidigare att vi kommer att sakna detta sedan, framför allt studiosnacket. Som nyhetsmorgon fast bättre. Det har varit en riktigt underhållande vecka trots att det inte blev någon riktig medeltidsvecka.

Ikväll är det avslutning med livesänt tornerspel från Bungemuséet. Totta är redan där för att förbereda då han ska vara den som filmar från arenan. Sedan är det några kameramän till varav en som filmar med drönare. Funderade på att åka dit och se på från plats men då de inte vill ha någon publik där så lutar det åt att jag stannar hemma och köper en biljett. Jag är ju även nyfiken på att se hur sändningen blir. Det är mycket som måste funka och jag är lite nervös å deras vägnar då det oftast strular med så mycket teknik. Utöver tornerspel blir det även bågskytte med Gutars bågskyttar.

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *