FÖRRA INLÄGGET      NÄSTA INLÄGG

Ja vecka 29 är det den så kallade Stockholmsveckan på Gotland och då brukar turistsäsongen vara som värst. Trots epidemi och det mesta inställt så är det fullt av folk i stan. Jag tycker att det är ok att man reser hit om man har hus, nära släktingar här eller om man bokat en resa som inte kan avbokas men då ska man hålla sig från folksamlingar och umgås med distans. Folk som åker till och från ön borde i största möjliga mån boka hytt och inte åka kollektivt till och från båten. Så många som tror att det är lugnt för att de själva inte har några symptom och för att man FÅR resa. De tänker inte på att andra kan bära på smittan. En del verkar inte tycka att det är så farligt om de själva blir smittade då de inte tillhör någon riskgrupp. Men blir du sjuk som turist så ska du genast isolera dig och stanna isolerad i minst två veckor och det är det inte många som kan/ har möjlighet till. Jag vet att vi behöver turister men de kan hjälpa till på andra sätt än att springa och shoppa på stan. Behöver man handla så går det utan att ta med sig hela familjen. Jag själv skulle verkligen behöva köpa en ny BH då mina bröst bokstavligt talat ramlar ur de jag har men som det ser ut med folk på stan nu så vet jag inte om jag vågar det. Svårt att skicka efter när jag inte vet vilken storlek jag har.

Ännu behövs inga stödstrumpor iaf, ingen svullnad eller att det surrar i ben och fötter. Känns som vanligt och det är ju skönt så länge det är så.

I stallet och i skogen är det som tur är mindre folk. Jag kan och vågar fortfarande rida men jag tar det försiktigt. Lugna promenader med svampplockning passar bra nu. Får se hur länge det funkar. Hur länge red ni som rider om jag har några sådana följare?

1 svara
  1. Bibbi
    Bibbi says:

    Härligt att höra att du är rädd om dig. Trist bara att det är så många som inte sköter sig. De hade en reporter i går på Radio Stockholm, som pratade med folk vid färjan i Nynäs. Vad de sade vill jag inte skriva här, men man blir förvånad om okunnigheten om Covid-19 Kramar

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *