Veckorna går och graviditeten rullar på rätt bekvämt. Igår var jag på långpromenad med Kinza på nya stigar för att kolla efter blåbär och/eller kantareller men kom hem med lite smultron istället som fick avnjutas till glass efter kvällsmaten. I söndags tog jag en liten ridtur på hästen och kom då hem med några kantareller som smörstektes och räckte lagom till varsin smörgås till mig och Totta. Vi har även skördat vår första potatis, smakade lika gott till grillat kött som till ugnsstekt lax. Blåbär vet jag finns i Ardreskogen där vi brukar bada så om vädret är trevligt till helgen så får det nog bli en utflykt dit med kombinerat strandhäng och blåbärsplockning.

 

Igår hämtades också vårt senaste nätfynd som i nypris troligen hade kostat 6000-7000kr, nu behövde vi bara betala ynka 200kr och förhoppningsvis kommer vi att vara nöjda med detta köp ett par år framåt.

Sedan har vi fått ett babyskydd till bilen, en sulky och en amningskudde av vår hyresvärd så där sparar vi många 100-lappar till. Våra vänner Peter och Jennifer har vi också fått många bra saker av, kläder både till mig och bebis, åkpåse, mobil till spjälsäng, spjälsängsskydd, snuttisar, barngrind mm. För flera veckor sedan fyndade jag några bebiskläder på second hand när man fick fylla en påse för 75kr. Nu behöver vi bara hålla utkik efter spjälsäng, skötbord och diverse småsaker som bör finnas innan myrans ankomst.

6 Kommentarer
 1. Bibbi
  Bibbi says:

  Nu fick jag se vagnen i större bild än mobilens. Vad fin den är , och var det åkpåse som låg bredvid? Kramar om!

  Svara
  • Sanna
   Sanna says:

   Japp, en åkpåse så nu har jag två. Sen fanns det myggnät, regnskydd och reflexöverdrag och det har jag också ett gäng nu. 🙂

   Svara
 2. Birgitta Salonen
  Birgitta Salonen says:

  Lite dyrare var väl vagnen? Den ser så fin ut, Du är bra på att göra fynd. Söta kläder
  också.

  Svara
  • Sanna
   Sanna says:

   Vagnen med tillbehör låg på en köp- och säljsida på FB och det var bud från 200kr. Jag var den enda som bjöd så nej, det blev inte dyrare än så. Den är fin, ser ny ut utvändigt, men syns att den är använd invändigt. Ska tvätta allt som går att ta av men insidan får jag torka så gott det går.

   Svara
 3. Birgitta Salonen
  Birgitta Salonen says:

  Då var det ju verkligen ett fynd. Trodde du missat en nolla. Kanske går att skumtvätta eller klä om invändigt. Du är ju duktig på sånt.

  Svara
  • Sanna
   Sanna says:

   Jag som är så snål skulle inte betala så mycket pengar för en barnvagn även om den är värd det. 😉 Ska se om jag kan få rent det annars kan jag ju sätta ett tyg där. Madrassen går att tvätta så det är bara sidorna som är lite missfärgade.

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *