Nu är vi inne i vecka 13 och vecka 12 gick nästan obemärkt förbi. Skönt! Borde ha skrivit in mig på MVC redan men fick tag i fel nummer och telefontiderna är endast en timme på morgonen och tre dagar i veckan förutom nu i påsk då två av tre dagar försvann, men imorgon ska jag ringa direkt när jag slutat jobba så får jag hoppas att det går bra. Vill skriva in mig i Slite och inte Visby eftersom Slite är närmre, bor ju bara 6 min därifrån.

Magen mår bättre och har inte haft ont på ett tag nu. Får lite magknip ibland men det brukar inte vara så farligt. Kan äta normalt, så fortsätter med gluten och laktos som förut. Har jag fått några cravings då? Nja, kanske. Är sugen på apelsin mer än förut eller andra friska frukter. Men det är inget jag frossar i… ännu. Kaffe kan jag inte dricka alls vilket jag saknar. Jag saknar inte själva kaffet men saknar grejen med att dricka just kaffe. Har inga problem med att avstå från alkohol, kändes rätt skönt att slippa köa på systemet i påskdagarna, gick genom centrum förra veckan och då ringlade kön långt utanför på gatan då de inte får ha så många i butiken samtidigt. Då flinade jag lite inombords.

 

 

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *