Nu är vi äntligen framme vid skiftet mellan vecka 12 och 13. Detta är en viktig checkpoint eftersom den kvinnliga kroppen gör en analys av det växande fostret just denna vecka och tar beslut om att fortsätta eller avbryta. Är rätt fantastiskt egentligen att den gör det, att den håller koll på hur legobygget går och kan avbryta om den ser att bygget är på väg åt fel håll.

Men nu vankas som sagt vecka 13 och därmed kan vi andas ut en aning och se framtiden an. Så vad innebär framtiden då? Jo, sannolikt att inom kort åka och ta ett ultraljud och därefter berätta för de närmaste och käraste. Några få nära vänner vet redan (en sån här grej kan man inte hålla helt för sig själv) men det finns familjemedlemmar som behöver underättas.

Frågan är bara hur.
Vi har inte klurat ut riktigt hur vi har tänkt göra det.
För vi vill ju hitta på nåt kul.

Den som (över)lever får se

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *